FAQ

Reserveren

Ja, iedereeen is welkom bij PadelPoint Hulste. Zowel leden als niet-leden kunnen spelen.

Neen, ook als niet lid ben je welkom bij PadelPoint Hulste. Maak op deze site een account aan als niet-lid en boek simpel jou court op de gewenste dag en tijdstip.

Een terrein reserveren doe je hier. Dit kan enkel indien je eerst een account hebt aangemaakt op de website van Tennis Vlaanderen.

Ja, een reservatie kan je kosteloos annuleren tot 10 uren vooraleer de reservatie begint. Het betaalde bedrag wordt automatisch teruggestort.

Aan het inkompoortje hangt een klavier waar je de toegangscode kan ingeven. Deze ontvang je na de reservatie in de reservatiemail en in de app van Tennis Vlaanderen.

Je kan tot 30 dagen op voorhand reserveren. Er wordt voorlopig geen maximum aantal reserveringen opgelegd.

Lidmaatschap

Als lid ben je ten allen tijde verzekerd voor een sportongeval. Daarnaast ontvang je een gratis PadelPoint Hulste t-shirt en kan je deelnemen aan alle officiële competities. Bekijk alle voordelen hier.

Een lidmaatschap aanvragen doe je hier of via info@padelpointhulste.be

Varia

Door de unieke samenwerking met PUUR PADEL kunnen we onze rackets gratis ter beschikking stellen op de club. Deze zijn ten allen tijde beschikbaar in de PUUR PADEL-kast.

Ja, als lid van PadelPoint Hulste kan je je inschrijven voor zowel interclub als andere officiële toernooien.

Een account als niet lid aanmaken op Tennis Vlaanderen doe je hier.

Ja, iedereen kan lessen volgen bij PadelPoint Hulste, van kinderen tot een volwassen beginner tot de meer doorwinterde speler. Reserveer jouw les via deze link.

Ja, door PadelPoints aan te kopen kan je tot 20% korting bekomen. Inwoners van groot Harelbeke krijgen nog een extraatje bij elke oplaadbeurt.

Klik op deze link om PadelPoints te kopen. Je wordt doorverwezen naar de PadelPoint Hulste pagina op de Tennis Vlaanderen app. Zorg ervoor dat je op voorhand een account hebt aangemaakt op de website van Tennis Vlaanderen.

Op deze link vind je een mooie video van padel by Tennis Vlaanderen die de regels op een eenvoudige manier duidelijk maakt.